autor: Nikola Luzárová
dátum: 05.08.2013
zdroj: Čerstvé Ovocie


Letné labúžo na festivale Grape

V piatok nám začína festival Grape. Už štvrtý rok otvorí svoju priateľskú náruč na letisku v Piešťanoch. A my taktiež po štvrtý krát privítame všetkých návštevníkov v našej Urban Market zóne.

Mapka areálu prezrádza, že je potrebné hľadať bod C. Pre lepšiu orientáciu prezrádzame, že kúsok od nás bude Jem iné food zóna. Keď budeš mať chuť sa osviežiť a dobre napapať, zbehni tam. Od tiaľ je to už len pár krokov k nám.

Čo u nás zažiješ počas festivalu?
Okrem dobrej hudby, príjemného počasia a aj lahodného jedla v okolí sa na teba tešia skvelé značky z Čiech a Sloveska.

Ak doma nenájdeš ten správny doplnok do "dreskódu", nemusíš smútiť. V Urban Market zóne si určite vyberieš. Pozri sa napríklad tu a uvidíš, čo všetko ťa čaká.
Hviezdami tohtoročného Urban Market 2013 (SUMMER EDITION) sú:

Lovemusic, Vinylbags, BLACK HEART , Šperky ChamELLEon, Legno, Atelier-koira-kissa, 70'sUP, Bongoshop.sk, FRESHLABELS.CZ, urbanlux, www.rockit.cz, INDIELABELS.CZ, Marrci, Vivien-handmade, Quappe, HELMONA, lowcost, Pupa Art, Zzuzzi - Zuzi Hake, Chameleon, Glara, Vulpecula, Ushy.té, Chriss PolaJK | Jana Kadlíčková, Shooos, DEARFRIENDS, Tamarchi, Adell., Schmucig, Charaktera, artemis, stofanell, petisha, VIVAstyle, malé.Á, Buffet clothing, Retart, ArtAttack, Lomography / My dear deer, Fellows, Instantshop, Black magic, ARTEterapia - FolkyHolky, rádio Tlis


Okrem toho sme pre teba pripravili aj workshopy, kde si budeš môcť niečo vyrobiť alebo sa aj naučiť nové techniky (info čoskoro).

Na víkend si priprav kroj, montérky, bagandže, traktor a ide sa na Vidiek! Tešíme sa na teba a aj tvojich kamošov.