autor: Martin Brix
dátum: 14.10.2012
zdroj: www.lenkasrsnova.com


"Magika Fantastika" módna šou Lenky Sršňovej

Milé dámy a vážení páni! Príďte na módnu šou Lenky Sršňovej a “uvidíte, čo ste ešte nevideli”!

Každý skvelý nápad potrebuje k životu dve veci: kreatívnych zanietených ľudí a nadšencov, čo do neho vložia svoju energiu, prípadne prostriedky. Nám sa podarilo dať dokopy úžasný tím a začíname pripravovať 4. ročník módnej prehliadky s presahmi do viacerých umeleckých disciplín. Ako po minulé roky, aj teraz sa môžete tešiť na spojenie módy, hudby, grafického dizajnu, architektúry, štipky divadla a najnovšie aj skvelých chutí. Všetko sa bude niesť v znamení novej kolekcie dizajnérky Lenky Sršňovej s názvom “Magika Fantastika” a prepukne dňa 18. októbra 2012 v bratislavskej Gallerii Cvernovka.

Čo si predstavú naši “fashion pozitívni” kamoši pod “tajomným” názvom novej kolekcie “Magika Fantastika”? To, či tipovali správne, sa dozviete 18. októbra na prehliadke v Gallerii Cvernovka.

KDE: Galleria Cvernovka (Páričkova 18, BA)
KEDY: 18. október 2012 o 20:00
DRESS CODE: magic colors!
VSTUPNÉ: dobrovoľné

HUDBA: LAVAGANCE

Fundnite Magiku Fantastiku!

Tentokrát urobíme ešte vačšiu, zábavnejšiu šou a skúsime nový model financovania, ktorý nám pomôže posunúť latku ešte vyššie!

K tomu ale potrebujeme vašu podporu – budeme šťastní, ak prídete na prehliadku osobne a budeme vám vďační, ak projekt materiálne alebo finančne podporíte.

Vieme, že tento typ podpory si vyžaduje zodpovednosť, dôveru a v konečnom dôsledku musí prinášať efekt pre obe strany – nás aj podporovateľa. Aj preto sme vytvorili špeciálne kupóny v našom online obchode – ich zakúpením podporíte našu prehliadku a ako protihodnotu získate pozornosť priamo od nášho ateliéru:

10€ – Plagát “Magika Fantastika”
Podporte nás sumou 10€ a získate farebný plagát veľkosti A2 s motívmi a logom najnovšej kolekcie. Vytlačený na kvalitnom papieri.
Objednajte tu!

20€ – Srdcová brošňa
Páči sa vám farebná textilná brošňa ? Originál priamo od Lenky Sršňovej.  Podporte našu snahu sumou 20€ a bude vaša! Malá príjemná ozdôbka.
Objednajte tu!

30€ – Eko-taška
Vyberte sa do farmárskej tržnice s našou limitovanou eko-taškou! Ako protihodnotu za 30€ získate dizajn, ktorý nikde nebude out, doplnený o ručnú potlač s motívom novej kolekcie.
Objednajte tu!

50€ – Tričko
Ak sa nás rozhodnete podporiť sumou 50€, budete si môcť vybrať pánske alebo dámske bavlnené tričko s potlačou motívov kolekcie.
Objednajte tu!

100€ – Mikina
Vyrazte do ulíc v skvelej mikine s jedinečnou potlačou! Ako protihodnotu za vašich 100€ ponúkame dámsku alebo pánsku bavlnenú mikinu s kapucňou.
Objednajte tu!

500€ – Vybraný model
A exkluzívna ponuka na záver – ak sa rozhodnete podporiť náš projekt sumou 500€, získate jedinečnú možnosť výberu jedného autorského modelu z novej kolekcie Magika Fantastika!
Objednajte tu!

Veríme, že vás tento spôsob financovania oslovil a ďakujeme za dôveru!