autor: Martin Brix
dátum: 30.04.2015
zdroj: Čerstvé Ovocie


MÁJOVÝ DŽEM NA BRATISLAVSKOM MAJÁLESE ZAČÍNA UŽ DNES

Už den sa začína trojdňová veselica. Oslava sviatku práce. Tradične na 1. mája aj Bratislavský Majáles na Tyršovom nábreží. Koncerty, sprievodný program, ohňostroj na Dunaji a mnoho ďalších atrakcií. My by sme vypischli hlavne ten náš Májový džem. Tento "džemík" je síce z čerstvého ovocia ale takého inakšieho. Kto s nami bude džemovať? Aké sú ingrediecie a dôležité prísady všechutného džemu? Počom bude tvoje srdce pišťať?

Májový džem nie je len tak obyčajný handmade trh. Nájdeš ho raz ročne 1. mája na Tyršovom nábreží, konajúci sa medzi stromami počas Bratislavského majálesu. Všetko ožíva farbami, vôňou a hudbou. Nezabudni si zbaliť piknikový kôš, deku, nejaké dobrotky ale hlavne odhodlanie byť súčasťou netradičnej „džemovačky“, ktorá naštartuje tvoju tvorivosť.

Nech sa páči, inšpirujte sa selekciou produktov, ktoré určite v našom stane nájdete v galérii: "Májová džemovačka na Majálese sa blíži."

Májový džem - kreatívny trh
30.4. (štvrtok) / 16:00 - 22:00
1.5. (piatok) / 12:00 – 22:00
2.5. (sobota) / 12:00 - 22:00

8. ročník mestského open air festivalu na dunajskom nábreží. Viac informáci o Bratislavskom Majálese nájdete na webe www.bratislavskymajales.sk alebo na Facebooku.