autor: Martin Brix
dátum: 23.02.2013
zdroj: http://mladez.sk/most/


MOST 2012

Ak nás sledujete a páčia sa vám naše projekty a chcete nás podporiť inou ako finančnou cestou, ktorá je veľmi jednoduchá tak čítajte nižšie a podporte nás, Česrtvé Ovocie, ako celok alebo čiastkovo naše projekty, ktoré určite veľmi dobre poznáte a to: Urban Market, Galleria Cvernovka alebo najnovší minuloročný projekt SINGULARch.

Alebo proste podporte dobrý projekt alebo človeka, o ktorom viete, že za to stojí.

Po ôsmykrát vyhlasuje mládež.sk cenu pre mladých a fantastických, ale i pre starších, rovnako fantastických, ktorí sú s mladými ľuďmi v neustálom spojení.

Neváhajte a pošlite správu o tom, že aj vy viete, že vo vašom okolí sa deje niečo výnimočné, že sú okolo vás ľudia, o ktorých je dobré vedieť. Mládež.sk ich ocení spolu s vami a dá o  nich vedieť do sveta.

Cena MOST 2012 sa udeľuje v štyroch kategóriách:

Mladý/á líder/ka
Dlhodobý prínos
Partnerstvo roka
Projekt roka.

Bližšie informácie o kategóriách nájdete, keď kliknete sem.

Ak už presne viete koho alebo čo, vyplňte tento formulár. Je pre vás pripravený tak, aby ste s ním nemuseli tráviť pol dňa, ale len malú chvíľu.

Uzávierka nominácií je 18.marca o polnoci.

Odovzdávanie cien, dobrý žúr a najsam jedlo bude na programe vo štvrtok 30. mája. O tom ale až kúsok neskôr. Teraz najprv posielajte nominácie, nech je potom žúr plný žiarivých očí všetkých tých úžasných ľudí.

Ak máte akékoľvek otázky alebo ak máte čo povedať, napíšte na túto adresu: media@mladez.sk. Všetko MOST info nájdete na tejto stránke.


 

Čo je to Most?

Ocenenie, ktoré udeľuje Rada mládeže Slovenska každoročne vo viacerých kategóriách. Cena MOST je morálnym ohodnotením dobrovoľníckej práce s deťmi a mladými ľuďmi. Nominovať je možné každého, kto robí výnimočné veci pre deti a mladých. Cena sa udeľuje spätne za predchádzajúci rok vo viacerých kategóriách. Pomôžte nám dozvedieť sa o zaujímavých ľuďoch a pekných veciach, ktoré sa okolo vás dejú! Nominujte svojho favorita.

Kategórie

1. Mladý líder
Určite takého poznáte – má do 26 rokov a svojou prácou pomáha zlepšovať svet okolo seba a inšpiruje ostatných, aby tak robili tiež. Dokáže strhnúť skupinu, a tá pod jeho vedením zdolá aj Mount Everest!

2. Dlhodobý prínos
Cenu za dlhodobý prínos patrí človeku, ktorý stále verí v to, čo robí. Neúnavne pripravuje aktivity pre deti a mladých a má výdrž za všetkých naokolo. Poznáte takého? Nominujte ho!

3. Partnerstvo roka
Táto cena je veľkým ĎAKUJEM ľuďom alebo organizáciám z podnikateľského sektora, či štátnej správy. Hľadáme tých, ktorí pomáhajú nielen peniazmi, ale aj aktívnym záujmom a dlhodobou podporou realizovať projekty pre deti a mladých.

4. Najlepší projekt
Aktivít pre deti a mladých je milión, táto je však výnimočná. Pomáha spájať všetkých zúčastnených a jej význam prekračuje hranice komunity. Inšpiratívne myšlienky si zaslúžia byť zdieľané, dajte nám o nich vedieť!