autor: Martin Brix
dátum: 24.12.2012
zdroj: Čerstvé Ovocie


Patrí vám veľká vďaka!

Urban Market 2012 (Winter Edition) je za nami, preto nám dovoľte napísať pár slov vďaky na záver a takisto za celý team, popriať len to najlepšie do nového roku 2013, aby bol zas o čosi lepší a bohatší, a samozrejme pokojné prežitie vianočných sviatkov. Snáď si nájdete pod stromčekom aj nejaký ten darćek z Urban Marketu.

Ďakujeme Vám, 108 predajcov, značiek, autorských šperkárov, handmade výrobcov, umelcov, módnych návrhárov, dizajnérov, e-shopov, obchodov, vydavateľov, bazaristov, domácich kuchárov, za Vašu účasť bez, ktorej by tento zimný Urban Market 2012 nemal takú príjemnú atmosféru, tak veľa kvality a množstvo spokojných návštevníkov. Každého jedného predajcu, autora či značku si nesmierne ceníme. Vieme, že dobré veci musia byť videné a presne o Vás to je. Želáme Vám do budúcna len to najlepšie, odvahu pri nových nápadoch a veľa kreativity, inšpirácie a trpezlivosti v tom čo robíte a čo Vás baví! (Ďakujeme i.v., Vetesh, Čokolády/Chocolates, culinario,Drevená Helena, ushy.té, Koláčová, HuciDesign, PheteStudio, Schmucig, MUXU, Scura, Chriss Pola, NOVESTA, CHOOZE.sk, Atelier-koira-kissa, literarnyklub.sk, remini, ty-gallery, Jeannine, youngprimitive, Cocopinda, innocent, Quappe, Hogo Fogo, kumbal.sk, Retart, qplusbodka, i lowe muff, House Of Scrap, Mumray, marcelas, jama.art, JK | Jana Kadlíčková, Maka Gallik, Modrofúz s.r.o., ASIL - aosciácia ilustrátorov, shooos.sk, Esha, The Outshitters, Galerie Glara, Parazit...fashion shop, Lovely Little Something, Young Alchymist, MOSSAE, Zuzana Veselá, No ne design, Čarbičková.design, PIKPOKI, LUCIELA TASCHEN, Petra Hilbert Ilustratórium, LILY's, ellena, Kristína Hanulová, Nemám čo na seba !, Starožitnosti Panenská, POPPY AND PINK, Fashion Recycling Lab, 82 bøok&design shõp, Little Monster & Handmade by Nikkita, Buffet clothing, We Are Not Sisters, Zzuzzi, LICHI, Akari, Tamarchi, PAN MON, Hanzi šop, SAMO&SATO, POLYMORF, INSTANT SHOP, MILION DOLAR, Belka, Ňam Ňam, martina a lucia, AIDASTYLE, Fellows, spekulatius photo, Segrasegra, ReCyklo bicykle, LightningFold, Gameboysex_label, SEWOLOGYLAB, handmade by lilien, Trú, čerstvý dizajn, MY DEAR DEER, KeepCup, Paragraph & Paráda, POPULAR, Lenka Tatarova & Lubica Humenikova, La Femme MiMi, DEAR FRIENDS, Foggy Fox, CHOCOMAZE, Pavian records, medved.medvede, Retro Bijou, Bol raz jeden človek, KudlaWerkstatt, Bizarrepublic, ArtAttack.sk, GIRAFFE BAKERY, Veggie, MoshiMoshi & Jem iné, Slobodné vinárstvo, Wafličky)

Ďakujeme Vám, 11-tim participujúcim workshopom za Váš skvelý program, ktorý spestril  a obohatil Urban Market. (Ďakujeme Rádio Tlis, Keyoka, Potvora, Inspire Magazín, Makedo, Arties, Chocomaze, English By Art, Gameboys, Atelier-Koira-Kissa, Instant Shop a Polymorf)

Ďakujeme Vám, 7-tim kapelám a formáciám za dôveru, za skvelé koncerty a vytvorenie úžasnej atmosféry, ktorej ste neoddeliteľnou súčasťou. (Ďakujeme Para, Tornado Lue, Sendreiovci, Peťo Tázok a Karaoke Tundra, Fertilizer, Walter Schnitzelsson, Kochgarden)

Ďakujeme Vám, 17-tim DJ-om a DJ-kám za skvelú hudobnú selekciu a výbornú párty, že ste dokázali hrať aj do nakupovania aj do tanca. Hudbu máme radi, máme radi Vás. (Ďakujeme MtotheG, Ink Midget, Mitewort, Stratasoul, Side9000, Džunyja, Bad Mojo, Mir Illegal, Double Ash, Purist DJ Set, The Void DJs, Margita, Besná, Tasun, Vili:am)

Ďakujeme Tebe, náš koordinátor a kurátor výstav, ktorý vie že dobré umenie by malo byť vidieť a na každý Urban Market prináša najaktuálnejšiu špičku umelcov, maliarov, writerov, streetartistov. Urban Market je tak o čosi farebnejší a veselší. (Ďakujeme Juraj Ličko)

Ďakujeme Vám, 3 módne návrhárky, že veríte v projekt Fashion Urban Market Beáty Kurajovej a boli ste súčasťou Urban Marketu, lebo presne o vás toto podujatie je. (Ďakujeme Maka Gallik, Petra Solivarská, Petra Porová)

Ďakujeme Vám, 2 ateliérom, 1 coworkingovému priestoru a mnohým „cvernovkárom“ za to, že raz do roka sa nám podarí spojiť a vytvoriť z Cvernovky priestor pre ľudí, ktorý má svojho ducha a neopakovateľnú atmosféru (Ďakujeme Boris, Braňo, Milan, Vilo, Emil, Matúš, Tomáš, Karol, Vlado, Naďa, Juraj).

Ďakujeme Vám, ľudia z festivalu Permakultúra, že sme našli spoločnú cestu a vedeli urobiť kompromisy tak aby boli všetci spokojní, čo určite aj boli.

Ďakujeme Vám, umelci, maliari, writeri, streetatisti, ilustrátori, grafici, ktorí svojou trochou vždy vizuálne skrášlite Urban Market.

Ďakujeme Vám, milí kolegovia, spolupracovníci, pomocníci a dobrovoľníci, že ste nám opäť aktívne a nezištne pomáhali.

Ďakujeme Vám mediálni partneri za to, že sa ľudia o Urban Markete dozvedeli. (Ďakujeme Rádio_fm, Inspire Magazin, Kam do mesta, citylife.sk, artattack.sk, gregi.net, festivaly.sk, designby.sk, shiz.sk, Áno! - online magazín, i-lemon.sk, doba.sk, TVOR, ekumst.sk, rádio TLIS, in.ba, keyoka.sk, Atteliér)

Ďakujeme Vám, milí partneri, ktorí ste nám verili, verili nášmu projektu, verili Urban Marketu a Vašimi možnosťami nám pomohli ušetriť kde sa dalo a tým pádom sme mohli viac investovať do dobrých vecí, ktoré by mali byť videné. (Ďakujeme Kozel, tlaciarenbardejov.sk)

Ale hlavne ĎAKUJEME Vám, naši návštevníci a fanúšikovia, vašim úsmevom, spokojnosťou a v neposlednom rade hojnou účasťou, nám dodávate energiu, ktorá nás ženie vpred. Robíme to pre Vás.

Zo srdca Vám ďakujeme za Vašu priazeň.

Tím Urban Market / Čerstvé Ovocie, n.o.

Za fotografie na vizuály Urban Marketu ďakujeme Lenke Imrichovej.

A na koniec pridávame jeden z fotoreportov z Urban Marketu 2012 (Winter Edition) od Romana Spišiaka, za ktorý taktiež mnohokrát ďakujeme.