autor: Martin Brix
dátum: 19.06.2017
zdroj: Čerstvé Ovocie


PREDSTAVUJEME VYSTAVOVATEĽOV V DESIGN IN TOWN ZÓNE

Bikes in Town nie je len výstava štýlových motoriek, ale aj priestor pre prezentáciu mladých dizajnérov, kreatívcov a výrobcov handmade značiek.

My si pre vás pripravili jedinečnú dizajnérsku zónu. Vieme, že dobré veci sa majú spájať a práve spojenie s formátom Bikes in Town vám prinesie svieži dizajn, módu a iné doplnky úzko späté s kultúrou motoriek a ich fanúšikov. Zóna s názvom Design in Town je špeciálna predajná výstava, kde nájdete produkty spojené s ľuďmi súčasnej doby, ktorí majú radi krásne motorky, nespútaný životný štýl, upravené brady a hlavne unikátny dizajn. Design in Town je sloboda a krása.

Vidíme sa v piatok 23.06.2017 od 16:00 do 22:00 a možno aj dlhšie v Starej tržnici v na Námesti SNP 25 v Bratislave.

Koho a čo všetko nájdete v zóne Design in Town?

HOFFEbelts
Rodinná firma, ktorá sa venuje remeselnej výrobe opaskov z pravej kože. Základ produkcie tvoria elegantné a klasické opasky na každodenné nosenie. Čo ich najviac naplňuje je kreatívna kolekcia, v ktorej vytvárajú dizajnové opasky s nenapodobiteľným dizajnom . Práve táto tvorba ide ruka v ruke so slobodou prejavu, akčným životným štýlom a skvele sa hodí k milovníkom motoriek...

izipizi
Nová francúzska značka dizajnových okuliarov na Slovensku. IZIPIZI, je značka okuliarov pripravených na nosenie. Trendy okuliare, ktoré kombinujú dizajn, farebnosť a radosť. Predstavujú nadčasový a hravý doplnok, základný „must-have“ na čítanie, ochranu pred slnkom, pred blue ray žiarením a pre deti. Kvalitné okuliare, trendy, univerzálne a dostupné pre všetkých! 
Každá generácia si nájde svoj obľúbený kúsok.

KIN OF SKIN
Kin Of Sin je pomerne nový denim shop zameraných na mužov. Zastáva si transparentnosť vo výrobe, hlavne v dizajne, kvalite a udržateľnosti. Špecializuje sa na denim produkty, navyše celkovú ponuku dotvárajú aj ostatné produktové kategórie ako tričká, košele, bundy, kabáty, ruksaky a ďaľšie doplnky. Na Slovensko prinášajú značky ako Nudie Jeans, Kings of Indigo, Neuw, Sandqvist, či Levi's.

luloface
Luloface je značka industriálneho dizajnu. Sú to kontrasty, ktoré sa dopĺňajú. Minimalizmus, čisté línie, geometria. Pracujeme s betónom a kovom, ktorý priznávame a tvarujeme. Naša tvorba je lokálna, všetko navrhujeme a vyrábame ručne v našej dielni s prihliadnutím na eko aspekt. Každý kus je originál.

Mamke.sk
Mladá firma a partia ľudí, ktorí milujú kontroverzné nápady a neboja sa ich priviesť a predstaviť svetu. Milujú cestovanie, technológie a hejterov, ktorí im spríjemňujú život bezduchými poznámkami o ich robote. Všetky produkty si vyrábajú sami. Tričká, bodyčka a ostatný textil je zo 100% česanej bavlny a potlačané zdravotne nezávadnou fóliou alebo farbami.

minka
Minka je porcelánová klasika trošku inak. Už tradičné šperkové ZOO z porcelánu, dekorované zlatom a platinou. Okrem náušníc, brošní, retiazok a náhrdelníkov najdete aj menšie úžitkové predmety – šálky, hrnčeky a malé setíky.

PATENTART
Tvorba obrazov inšpirovaných historickými vynýlezmi, ktoré zmenili svet.

POPI
POPI je svieži kreatívny koncept, ktorý vznikol pred pár rokmi v kanadskom Vancouveri. Za touto značkou stoja zcestované dizajnérky, vďaka ktorým sa kolekcie rodia v rôznych kútoch sveta, od Kanady, Európy, až po Áziu. 
POPI má dnes dve sekcie: casual a surf. POPI surf je určená hlavne pre milovníčky surfingu, ktoré sa vo vlnách nezaobídu bez kvalitného rash-guard. Jeho hlavnou funkciou je chrániť pokožku pred podráždením a poškodením pri trení o povrch surfovej dosky. Rash-guard slúži aj ako ochrana pred silným slnečným žiarením a zabraňuje podráždeniu pokožky, ku ktorému môže dôjsť pri prudkých nárazoch o vodnú hladinu. POPI rash guards sú vyrobené z dôkladne vyberaných, vysokoodolných materiálov, najčastejšie z lycry, spandexu, nylonu alebo polyesteru. Nechýba im svojský štýl a zmysel pre detail. Tieto kúsky sú obľúbené nielen ako kompletná výbava do teplých vôd, ale aj ako základná vrstva pod neoprén. Okrem surferiek ich milujú aj kitesurferky, windsurferky, wakeboarderky a dokonca aj plavkyne z rôznych kútov sveta. POPI casual je oblečenie na každodenné nosenie, vyniká jednoduchosťou, asymetrickými strihmi, decentnou farebnosťou a istou dávkou elegancie.

qplusbodka
qplusbodka je hand made značka, ktorá vznikla v roku 2009. Zameriava sa na prácu s polymerovou hmotou z ktorej vytvára módne doplnky v inovatívnom štýle a sezónnych trendoch. Produktami sú brošne a náušnice, ktoré sú ľahké, vodeodolné a čiastočne ohybné, nezlomia sa.

Stickerwood
Značka Stickerwood vyrába svoje funkčné doplnky pre iPhone od roku 2014. Každá dizajnová séria je navrhnutá v spolupráci so slovenskými umelcami a odlišná kresba dreva na každom jednom kúsku premení váš telefón na umelecké dielo. Kryty Stickerwood sú vyrobené v sterilnom prostredí. Každý kus ručne dolaďujeme pre zachovanie maximálnych detailov a kvality.

ty-gallery
Ty-gallery je značka alternatívnej módy. Ideou značky je multikulturalizmus. Ty-gallery prináša nápaditosť a pohodlnú nositeľnosť. Každý model je jedinečným originálom, navrhovaný z prírodných a recyklovaných materiálov z celého sveta.

umelohmotné
Z vlastnoručne recyklovaných plastov vyrábamjú dekoračné predmety do domu alebo bytu. Použité umelohmotné predmety nemusia skončiť na smetisku alebo v prírode. Značka umelohmotné ich vie premeniť na misky, kvetináče alebo hodiny.

Vonai
VONAI je značka prírodnej ručne vyrábanej kozmetiky z kvalitných organických zložiek, bez konzervantov, emulgátorov, parfémov, s minimálnym obsahom esenciálnych olejov.