autor: Nikola Luzárová
dátum: 28.05.2014
zdroj: Čerstvé Ovocie


Prekonaj sa a vytvor niečo na workshope

Neoddeliteľnou súčasťou každého Urban Marketu sú workshopy. Nie je dôležitá náročnosť ale ten pocit z dobre vykonanej práce. Často aj tá najľahšia činnosť, ktorá sa na workshope vyžaduje, dá najviac zabrať. No a?

Času bude dostatok pre každého, kto sa odváži v našej kreatívnej zóne. Vyhrňte si rukávy, pretože počas víkendu si pre vás pripravili ľudia z Instantshopu, OZ Bol raz jeden človek, Chriss Pola a Sepia, workshopy, pri ktorých bude treba použiť silu, trpezlivosť, kreativitu, farby, zručnosť, hravosť, cit,...


Polaroid workshop - spravte si vlastnú fotku na plátne


Workshop je zameraný na spracovanie Polaroid instantnej fotografie. Účastníci sa budú sami fotiť a následne farebnú fotografiu spracujú technikou lift-off a prenesú na maliarske plátno malého formátu. Zúčastnení sa dozvedia aj viac o formáte Polaroid a jeho celej histórii.
Ak chcete viac, nepremeškajte víkend a registráciu!

Čas konania workshopu:

sobota: 14:00 - 16:00
nedeľa: 16:00 - 18:00

registrácia na: info@instantshop.sk
maximálny počet: 7 účastníkov


Chriss Pola a zvieratkové bábky

Prosím, privítajte myšku a jej spoločníkov, ktorí žijú na našej farme! Naše vytlačené zvieratá v prevedení prstových bábok sa už nemôžu dočkať, až ich malé/veľké deti navlečú na svoje malé prsty.
Mňaukanie... erdžanie... pišťanie... krochkanie... syčanie... a vreskot tropických vtákov!
Šablóny obsahujú prasiatko, myš, mačku, králika, hadov, papagáje a koňa. Tento kôň je vlastne náš obľúbený kôň z rozprávky o Pipi dlhej pančuche, ale my sme ho tu zahrnuli medzi ostatné zvieratá a spolu budú tvoriť dobrý tím.

Zúčastniť by sa mali deti vo veku od 0 do 99 rokov.

Čas konania workshopu:

sobota: 12:00 - 14:00
nedeľa: 13:00 - 15:00

Vyrob si metalický náhrdelník/prívesok

Workshop, ktorý Vám ponúka značka Sepia je zameraný na výrobu náhrdelníkov a príveskov z kovu. Budú k dispozícii rôzne zaujímavé tvary, raznice a retiazky. Účastník workshopu môže k výrobe využiť raznice s písmenami abecedy alebo číslicami a variovať vzor podľa vlastnej fantázie , či vyraziť na podklad svoje meno, motto, alebo dátum narodenia. Prevedenie šperku nechávame na vkuse a fantázii účastníkov workshopu.

Čas konania workshopu:

sobota: 16:00 - 18:00
nedeľa: 12:00 - 14:00

Príď bez tašky, odíď s taškou od Bol raz jeden človek

V našom workshopovom čase si budete môcť vytvoriť grafiku/obrázok. To je však len začiatok toho, čo všetko budete s nami robiť. Vytvorený obrázok za našej pomoci vyryjete do lina, ktoré bude slúžiť ako pečiatka. K dispozícii budete mať tašky, ktoré si potlačíte. Kto nebude mať záujem o tašku, tomu pomôžeme s výrobou pohľadníc.

Čas konania workshopu:

sobota: 13:00 - 15:00
nedeľa: 14:00 - 16:00