autor: Martin Brix
dátum: 08.08.2012
zdroj: Čerstvé Ovocie


REDD´S Urban Cirkus Módna Prehliadka: Katarína Fedorišinová

Informácie o autorke a jej prezentovanje kolekcii:
"Som absolventkou bakalárskeho štúdia v ateliéri Oděvní a textilní design na Fakultě umění a designu v Ústí nad Labem, magisterský stupeň vzdelania sa chystám nadobudnúť na VŠVU v Bratislave v Ateliéri odevného dizajnu."

"Na Grape prezentujem malú kolekciu Reflex!, ktorá je inšpirovaná svetom architektúry, staviteľstva a pracovnými odevmi používanými v tejto oblasti. Jednotlivé modely sú určené pre ženy architektky, statičky, projektantky, pohybujúce sa v tomto takmer výlučne mužskom svete. Farebnosť kolekcie na tieto dámy výrazne upozorňuje a zároveň sa stará aj o ich bezpečnosť na pracovisku."

"Kolekcia Autoanamnéza je analýzou môjho osobného sveta, autentickým obrazom môjho vnútra. Dominanté postavenie v nej majú mnou podvedome preferované farby, ich kombinácie a tvar kruhu, považovaný za symbol absolútna, nekonečnosti, večnosti a opakovania." Katarína Fedorišinová

VIDEO

REDD´S Urban Cirkus:
Tím Fashion Urban Market v spolupráci s REDD’S pripravuje pre vás “Urban Cirkus” v podobe súboru módnych prehliadok predstavujúcich mladých slovenských aj zahraničných módnych tvorcov. Koncept poukazuje na pestrosť mladých ľudí, ich ponímanie a vyjadrovanie sa v oblasti módy. To všetko v dvoch hodinových blokoch v sobotu na REDD´S stage.

www.grapefestival.sk