autor: Martin Brix
dátum: 18.05.2017
zdroj: Čerstvé Ovocie


REGISTRÁCIA: DESIGN IN TOWN

Hľadáme dizajnérov, návrharov, umlecov a všetkých tých, ktorí majú blízko k motorkám, mestu, rýchlej jazde a slobode. Hladáme teba. Napíšte nám na market@cerstveovocie.sk alebo sa registrujte cez formulár a zapojte sa do inej dizajn zóny v rámci podujatia Bikes in Town 2017 (Bratislava).


REGISTRUJTE SA


Design in Town

dátum konania: 23. 06. 2017 (piatok)
čas konania: 16:00 - 22:00
miesto konania: Stará tržnica, Námestie SNP 484/25, 811 01 Bratislava-Staré Mesto
registrácia: 18. 05. - 09. 06. 2017
kontaktný email: market@cerstveovocie.sk


Bikes in Town v spolupráci s Čerstvým Ovocím si pre vás pripravili jedinečnú dizajnérsku zónu. Vieme, že dobré veci sa majú spájať a práve toto netradičné spojenie vám prinesie svieži dizajn, módu a iné doplnky úzko späté s kultúrou motoriek a ich fanúšikov. Bikes in Town je aj Design in Town. Design in Town je špeciálna predajná výstava, kde nájdete produkty spojené s ľuďmi súčasnej doby, ktorí majú radi krásne motorky, nespútaný životný štýl, upravené brady a hlavne unikátny dizajn. Design in Town je sloboda a krása.

Tretí ročník Bikes in Town sa bude znova konať v centre Bratislavy. V Starej tržnici tak znova budete vidieť jedinečnú výstavu krásnych motoriek štýlu cafe racers, classic, scrambler, tracker a custom. 

Znova sa bude súťažiť o najkrajšiu motorku výstavy, takže sa bude na čo pozerať. Bikes in Town nie je len výstava štýlových motoriek, ale aj priestor pre prezentáciu mladých dizajnérov, kreatívcov a výrobcov handmade značiek.

Okrem iného sa tento rok spája Bikes in Town 2017 (Bratislava) aj s akciou Street Food Park vol. 11, ktorá vam ponúkne chutné streefodove jedlá.


Pre viac noviniek sledujte www.bikesintown.com