autor: Nikola Luzárová
dátum: 03.12.2012


Toto nebude workshop ale hra!

POZOR! toto nie je workshop, toto JE HRA! V skratke povedané English by Art sa hrá: English by Games.

English by Art je platforma pre zážitkové učenie (sa) anglického jazyka otvára vo svojej pojazdnej triede hracie dosky, hádže kocky, rozdáva karty a posúva figúrky, aby ste sa niečo naučili, niečo si precvičili, ale hlavne sa dobre zabavili.

Hoci hranie sa s English by Games nie je vekovo ohraničené, je určené najmä tým, ktorí sa už až tak často nehrávajú – mládeži a dospelým. Pri našich hrách je jedno, či viete zo seba ledva vysúkať “Hau ár jú“, alebo si plynule pokecáte o hocičom – máme hry pre každého, čo ovláda aspoň pár slov po anglicky, a navyše zaručujeme, že odídete ešte o pár slov bohatší. A teda tieto hry sú určené presne pre tých, ktorí sa túžia hrať, a pomocou hry zlepšovať svoje jazykové (a možno aj iné) zručnosti.

Vďaka úžasnému prístupu od English by Art sme mohli pozvať predajcov aj zo zahraničia a máme overené, že učenie sa s English by Art nie je žiadna nuda a utrpenie pod neónkou v učebni s lektorom, ktorý vám nerozumie, alebo ktorému nerozumiete.

Hravú angličtinu nájdete poľahky. Stačí, keď budete postupovať podľa wafličkovej vône, lebo wafličky sú neoddeliteľnou súčasťou vyučovacích hodín, ako i hier.