autor: Martin Brix
dátum: 06.05.2014
zdroj: Čerstvé Ovocie


VÝZVA: BUĎTE SÚČASŤOU URBAN MARKETU 2014 (SPRING EDITION)

Chceme aby boli dobré veci videné. 

Jarná edícia Urban Marketu klope na brány Starej tržnice. Po premiérovom prvom "véštvorkarskom" trhu, tohto roku, ktorý otvoril marketovú sezónu prichádzajú do Bratislavy opäť Visegrad Markets. Tento krát sa na prelome mesiacov máj a jún bude v Starej Tržnici prezentovať samostatne Urban Market, ktorý oslávi tento rok už piate výročie svojho pôsobenia.

Staňte sa aj vy jeho súčasťou! Ak ste čo i len trošku kreatívec, predajca čohosi nápaditého, kvalitného, či ste dizajnér, handmadeista, návrhár, fešnista, vymýšľač, umelec alebo hocikto, kto chce byť súčasťou Visegrad Markets presents: Urban Marketu 2014 (Spring Edition), neváhajte nám napísať na urban.market2010@gmail.com. Za tie roky sme dokázali ako organizácia pripraviť viac ako 20 marketov a odprezentovať viac ako 800 značiek. Kto bude tento rok súčasťou Urban Marketu? To budete môcť zistiť po skončení registrácie, teda po 17. máji.

Urban Market na prelome mája a júna bude tiež súčasťou podujatia DAAD a vďaka tomuto prepojeniu budú môcť návštevníci vidieť v Starej tržnici nie len kreatívnu predajnú zónu, ale aj showroomy architektonických ateliérov a štúdií ale aj módnu výstavu.

Termín konania akcie: 30.5. – 1.6.2014
Všetky informácie ohľadom registrácie získate: urban.market2010@gmail.com

Urban Market 2014 (Spring Edition) je súčasťou projektu Visegrad Markets v spolupráci s Alianciou Stará tržnica a koná sa v rámci festivalu DAAD | Dni Architektúry A Dizajnu.

Prihláste sa, zdieľajte, pozývajte, podporujte na FACEBOOK EVENTE.

Čerstvé Ovocie
web: www.cerstveovocie.sk
facebook: https://www.facebook.com/cerstveovocie

Urban Market
web: www.urbanmarket.sk
facebook: https://www.facebook.com/urbanmarketofficial

DAAD
web: www.daad.sk

Visegrad Markets
web: visegradmarkets.sk


Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských a zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, kreatívcov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje. Okrem dizajnu a ručne ponúkaných originálnych diel od autorov ponúkame možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav či zhliadnúť čosi zo streetartu a graffiti, vďaka čomu môžete zažiť a zžiť sa s kultúrou na jednom mieste.

Návštevníkom chceme ponúknuť tvorbu, ktorá vychádza z rôznych techník výroby a je vytváraná z rôznych materiálov. Predajcom chceme ponúknuť, čo najlepší priestor na prezentáciu, ktorú ovplyvňuje ich talent, kreativita, skúsenosti a zručnosť.

Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, amatérskej ale aj profesionálnej kreatívnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia.