autor: Martin Brix
dátum: 20.02.2017
zdroj: Čerstvé Ovocie


VAŠE 2% NA PODPORU SLOVENSKEJ KREATÍVNEJ TVORBY

Vaše 2% + 98% Čerstvého Ovocia = 100% na podporu slovenskej kreatívnej tvorby

Venujte svoje % z dane na podporu projektov Urban Market a Čerstvé Ovocie_FM, ktoré prinášajú mladý slovenský dizajn, architektúru, kreatívnu tvorbu a hudbu bližšie k vám! Čerstvé Ovocie prostredníctvom svojich projektov otvára dvere mladým talentovaným umelcom/kyniam a predstavuje nové tváre z oblasti módy, dizajnu, architektúry a výtvarného umenia. 

Urban Market je živý dizajnový trh, ktorý v sebe spája prezentáciu súčasnej domácej umeleckej a kreatívnej tvorby s pestrým kultúrnym programom. Aj v roku 2017 bude mať 8. ročník Urban Marketu opäť tri vydania – jarné, letné a zimné. Urban Market dáva príležitosť umelcom/kyniam, módnym návrhárom/kám, šperkárom/kám, ako aj mnohým ďalším vystavovať a osobne prezentovať širšej verejnosti vlastnú tvorbu v netradičnom priestore.

Za tri roky sme prostredníctvom relácie Čerstvé Ovocie_FM vysielanej na Rádiu_FM predstavili vyše 160 inšpiratívnych ľudí a projektov, a v roku 2017 by sme sa chceli dostať na číslo 200! Prinášame rozhovory so zaujímavými ľuďmi o ich projektoch, kreatívnych nápadoch, móde, životnom štýl, dizajne či architektúre. 

Ako poukázať % z dane Čerstvému ovociu?
Postup krokov sa mierne líši podľa toho, či % z dane chcete poukázať ako fyzická osoba alebo právnická osoba. Postup krokov nájdete na tomto linku

Tlačivá na poukázanie % z dane si môžete stiahnuť na tomto linku. 

Údaje o nás:
Názov: Čerstvé Ovocie, n.o.
Sídlo: Hviezdoslavovo nám. 9, 811 02 Bratislava
Právna forma: nezisková organizácia
IČO: 45 734 232 (SID sa nevypĺňa)

V prípade, že si neviete poradiť s vypĺňaním formulárov k poukázaniu % z dane, radi Vám pomôžeme! Kontaktovať nás môžete emailom na info@cerstveovocie.sk alebo telefonicky na +421 907 295 678.

Ďakujeme!!