autor: Martin Brix
dátum: 26.01.2015
zdroj: visegradmarkets.sk


VISEGRAD MARKETS PRESENTS: WAMP NIGHT

Visegrad Markets vám už po tretí raz prinášajú hudbu strednej Európy! Zatiaľčo Stará tržnica bude v  prvú februárovú nedeľu žiť mladým dizajnom pod taktovkou budapeštianskeho dizajnového trhu WAMP, KC Dunaj~ noc predtým ožije súčasnou elektronickou hudbou v podaní slovenských a maďarských DJov a producentov. Krv vám rozprúdia PLUSplus (SK/HU), Wazzovski (HU), Pjoni, Purist Djs a Bobsan, ktorých triky za djským pultom budú celý večer sprevádzať vizualizácie od Mikaely.

Sobotný večer otvorí stálica slovenskej scény, Bobsan, ktorého veselý mix vystriedajú plné beaty deep housu v podaní Wazzovski. V housových vodách zostaneme aj počas polnočného setu od dua PLUSplus, ktoré si za pomerne krátky čas svojej existencie získalo srdcia mnohých fanúšikov. Okash a Ferque, ktorí za pseudonymom PLUSplus skrývajú, za úspech vďačia aj svojmu pravidelnému streamu na americkom RWD.FM, či DURVACREW, ktorú zakladali spolu s ďalšími umelcami.

Housové rytmy vystriedajú trap a juke, ktoré prídu na scénu spolu s Pjonim, ktorému v júni na vydavateľstve Exitab vyšlo sólové EP Towns. Noc ukončia Purist DJs, ktorí vás do postelí či na raňajky vyprevadia zábavnými a tanečnými skladbami, ktoré ich inšpirujú, keď práve nekoncertujú. O vizuálne vnemy sa počas celej párty bude starať talentovaná VJ Mikaela.

Sobotná Visegrad Markets presents: WAMP Night predchádza nedeľnej oslave nezávislého dizajnu v Starej tržnici. Viac než 60 mladých tvorcov z Maďarska, ale aj Slovenska a Čiech predstaví svoje práce z oblasti módy, šperku, doplnkov, či hračiek. O výber sa postaral budapeštiansky dizajnový trh WAMP.

Lineup:
21:00 - 22:00 Bobsan
22:00 - 23:30 Wazzovski (HU)
23:30 - 01:00 PLUSplus (SK/HU)
01:00 - 02:30 Pjoni
02:30 - 04:00 Purist DJs
visuals: Mikaela

Visegrad Markets presents: WAMP
Nedeľný dizajnový trh v Starej tržnici
Vstup: 2 €

Visegrad Markets presents: Wamp Night
Sobotná warm-up párty v KC Dunaj~
Vstup: 5 €

Visegrad Markets presents: WAMP
organizuje: WAMP - the hungarian design market
v spolupráci s: Stará tržnica & ČO - Čerstvé Ovocie
Visegrad Markets podporujú: International Visegrad Fund,České centrum v BratislavePoľský inštitút v Bratislave / Instytut Polski w BratysławieBalassiho inštitút - Maďarský inštitút v BratislaveHeineken
Partnermi projektu sú Visegrad Markets: designSUPERMARKET (CZ), Urban Market (SK)