autor: Martin Brix
dátum: 14.07.2010
zdroj: www.urban-market.blogspot.com/


Vitajte na blogu projektu Urban Market

Aktuálne pracujeme na Summer Urban Markete, ktorý sa bude konať už o mesiac v Piešťanoch, v rámci festivalu Grape.

Pred tým však, ako sa dostaneme k informáciám o tejto akcii, by sme vám radi predstavili náš prvý event, príznačne nazvaný Spring Urban Market. Ten sme organizovali 10.4. tohto roku, teda na jar, v bratislavskom klube Unique.

Tento tzv. dizajn trh sa stretol s veľkým záujmom a skutočne kladnými ohlasmi zo strany návštevníkov, predajcov a teda výrobcov, ale aj zo strany klubu, ktorý nám zapožičal svoje priestory.

Akcia sa konala od poobedňajších hodín až do skorého rána, kedy od 22.00 vypĺňala čas afterparty s našimi DJmi Emonoizboyz. No a práve pre úspech tejto akcie sme sa rozhodli pokračovať aj v lete. Pôvodne sme zamýšľali vrátiť sa až s jesenným dielom, no ponuka zo strany usporiadateľov Grape festivalu nás presvedčila o tom, že Urban Market má zmysel aj v lete.

Vráťme sa však naspäť do Unique, kde sme za spoľahlivej podpory našich mediálnych partnerov pripravili pre návštevníkov až 50 predajcov, ktorí sa zaslúžili o skutočne široké pokrytie ponúkaného sortimentu a tak ste na ich pultoch mohli nájsť nielen šperky alebo iné handmade výrobky, ale aj secondhand oblečenie, značkové streetwear ošatenie, či hudobné nosiče.

Ostatne, lepšie sa vám asi bude čítať reportáž na stránkach nášho partnera Sashe.sk, kde si môžte pozrieť aj zopár veľmi podarených fotografií.