autor: Martin Brix
dátum: 05.09.2013
zdroj: tlačová správa


Vladimir 518 pokrstí svoj nový album IDIOT

21.septembra 2013 v MMC - (Karpatská 2, Bratislava)

Po úspešnom krstu nového albumu Idiot od českého hiphopového veterána Vladimíra 518 prichádza na rad bratislavský krst v MMC. Pred českým hiphopovým veteránom zahrá aj náš slovenský Vec, ktorému tiež nedávno vyšiel nový album. After bude v réžii známe slovenského DJ džunya G.

line up:
21:00 - VEC
22:00 - Vladimir 518
00:00 –džunya G

VLADIMIR 518 je jeden z najdlhšie pôsobiacich rapperov českej hip-hopovej scény, člen skupiny PSH a zakladateľ labelu Bigg Boss. Spolu s PSH vydal dve LP, split singel s Indy &Wich a EP Praha. Hosťoval na doskách interpretov ako sú LA4, Indy & Wich, Orikoule, Neruda, Marko, Dj Wich, Hugo Toxxx a mnoho ďalších. Je autorom knihy 2666 / Praha Odyssey. V roku 2008 všetky tieto skúsenosti prepojil pri príprave sólo CD Gorila vs Architekt a jeho koncertného prevedenia v podobe špeciálneho multimediálneho vystúpenie. V januári 2009 získal niekoľko cien časopisu Filter a to Najlepší interpret, album a cover roku 2008. Na webe musicserver.cz bolo jeho album vyhlásené albumom roka. V oboch prípadoch sa stretol s interpretmi všetkých žánrov a tieto ocenenia sú signálom o dospievaní českého hip hopu smerom k širšiemu publiku. Jeho ťaženie hudobnými cenami za rok 2008 bolo zavŕšené získaním žánrového Anděla v kategórii Hip Hop and R'N'B. V súčasnej dobe koncertuje pri príležitosti vydania tretej dlhohrajúce platne svojej domovskej skupiny PSH.V Bratislave predstaví svoj 2 sólový album IDIOT, ktorý má minimálne také ambície ako jeho predošlý. 

Vec patrí k najvšestrannejším hip-hopovým interpretom na území bývalej federácie - je raperom, producentom aj skvelým DJom s prehľadom v rôznych hudobných žánroch. To odráža aj album Stereo Farbo Slepo, z ktorého na koncerte určite zahrá. 

džunya G/fna DJ Junior v jeho freestylových setoch výrazne cítiť zmes brokenbeatu, drum'n'bassu, hip hopu, dubstepu, downtempa, wonky a elektroniky. V minulosti účinkoval vedľa mien ako DJ Shadow, The Prodigy, Daddy G (Massive attack), Kode9 či Martyn.

Facebook event nájdete TU.

Ku každej zakúpenej vstupenke jedno pivo Staropramen na mieste zdarma. 

predpredaj: 8€ - www.vstupenka.sk, www.ticketportal.sk
na mieste: 12€

generárálny partner: Staropramen

Podujatie sa koná v rámci festivalu Bratislava Design Week. Pripravilo České centrum Bratislava v spolupráci so Staropramenom.