autor: Martin Brix
dátum: 14.06.2012
zdroj: Čerstvé Ovocie


Výzva: Urban Market 2012 (Summer Edition)

Hľadáme skryté talenty nezávislej módy a dizajnu. Si módny alebo produktový dizajnér, textilný návrhár, šperkár, ilustrátor alebo grafik, kreatívec, handmadeista alebo iný tvorivý umelec? Máš chuť odprezentovať svoju tvorbu a ukázať sa širšiemu publiku? Tak hľadáme práve teba! Ponúkame Vám priestor na prezentáciu Vašej tvorby na podujatí Urban Market 2012 (Summer Edition), ktoré bude súčasťou Grape Festivalu. Ďalšie outdoorové vydanie Urban Marketu sa uskutoční 10.-11.08.2012 na letisku v Piešťanoch. Ak máte záujem tak napíšte mail na urban.market2010@gmail.com, kde Vám obratom pošleme všetky podmienky účasti. Registrácia potrvá do 18. júla. Viac o podujatí nájdete nižšie v článku. Tešíme sa na Vás!

FACEBOOK FAN PAGE

prihlásenie na: urban.market2010@gmail.com


URBAN MARKET je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, kreatívnej - amatérskej ale aj profesionálnej - tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia. Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských ale aj zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje. Okrem dizajnu a ručne ponúkaných originálnych diel od desiatok autorov, možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav či streetart a graffiti.

Urban Market summer edition bude už tradične aj tento rok súčasťou Grape Festivalu. V piatok sa dvere festivalu otvoria o 12:00 a zatvoria v nedeľu o 12:00. Kapacita areálu je 10 000 návštevníkov.
Urban Market bude prebiehať počas celého trvania festivalu a to od piatoku, cca. 12:00, do nedele, cca. 10:00.

Registrácia prebieha od 18.6.2012 do 18.7.2012. Ako organizátor máme právo registráciu ukončiť skôr pri naplnení kapacity alebo predĺžiť lehotu prihlasovania. O všetkom vždy informujeme cez náš komunikačný kanál na facebooku alebo prostredníctvom blogu na www.cerstveovocie.sk.
Chceme ponúknuť návštevníkom rôznorodé značky zaoberajúce sa rôznymi technikami a materiálmi. 

FACEBOOK výzva


GRAPE FESTIVAL je už v poradí 3. ročník čoraz populárnejšieho festivalu v areáli Letiska Piešťany, ktorý sa uskutoční 10. a 11. augusta a predstaví sa tu viac ako tridsiatka interpretov. K najväčším zahraničným ťahákom patrí trip-hopová legenda Morcheeba v pôvodnej zostave so speváčkou Skye Edwards, britský elektro-tanečný hudobník Example, elektro-punkoví The Bloody Beetroots, rockoví The Subways, hviezdny objav indie popu – britskí Wolf Gang či dubstepoví Modestep. Medzi dvadsiatkou domácich a českých formácií uvidíte legendárne Tornádo Lue, Le Payaco, Paru, Tata Bojs a mnoho ďalších. Tohtoročnú mimoriadnu úrodu “hroznového festivalu” sa určite oplatí ochutnať.

Cyklofriendly festival chce predstaviť myšlienku príchodu návštevníkov na bicykloch. Priamo na festivale si budú môcť bicykle zaparkovať, prípadne bezplatne opraviť. Rovnako sa v spolupráci s Modrofúzom pripravuje sobotný výlet do centra Piešťan a na Sĺňavu.

kapely:
*Morcheeba (uk)
*Example (uk) 
*The Bloody Beetroots (it)
*The Subways (uk)
*Blood Red Shoes (uk)
*Modestep (uk)
*Wolf Gang (uk)
*New Ivory (uk)
*Tata Bojs (cz)
*Para
*Le Payaco
*Puding Pani Elvisovej
*Prago Union (cz)
*Vec
*Haf & Beyuz na dečke 
*Lavagance
*Noisecut
*Billy Barman
*Tornádo Lue
*Charlie Straight (cz)
*The Uniques
*Diego
*Republic of Two (cz)
*Skyline (cz)
*Rara Avis
*A Banquet (cz) 
*Airfare (cz)
*Please The Trees (cz)
*Got Blue Balls
*The Cellmates
*Walter Schnitzelsson
*Funny Faces
*Voodooyoudo (cz)
*Lus3 (cz)
*Dj Lixx
*Olis Bakulu & Slight
*a mnoho ďalších

http://grapefestival.sk/



Foto by Martina Štibravá photography