autor: Martin Brix
dátum: 24.10.2014
zdroj: Čerstvé Ovocie


Výzva: Urban Market 2014 (Winter Edition)

Staňte sa súčasťou zimnej edície Urban Marketu 2014 (Winter Edition)

Chceme, aby dobré veci boli stále videné.

Urban Market sa po pol roku opäť vracia do Starej tržnice! Po farebnom jarnom vydaní sa už na vás chystá jeho zimná edícia v bielej téme, ktorá prinesie aj oslavu piatych narodenín s tými najlepšími slovenskými a českými dizajnérmi ako aj dizajnérmi z iných krajín. Vystúpte z davu a zapojte sa aj vy!

Ak ste čo i len trošku kreatívna bytosť, predajca vecí nápaditých a kvalitných, alebo priamo dizajnér, handmadeista, návrhár, vymýšľač, umelec alebo hocikto, kto chce byť súčasťou Urban Marketu 2014 (Winter Edition), neváhajte nám napísať na info@urbanmarket.sk. Otáľanie sa nevypláca, registrácia trvá len do 25. novembra.

Urban Market čakajú na piate výročie viaceré zmeny. Namiesto troch dní sa po novom bude konať dva – v sobotu a v nedeľu, v sobotný večer nás však čaká Late Night Shopping v rámci predĺžených otváracích hodín do 23:00. V piatkový večer sa na dva dni venované dizajnu nažhavíme na warm-up párty v KC Dunaj~, ktorej pokračovanie je pripravené aj na nasledujúcu, horúcu sobotnú noc. Kto chce byť übercool, nech už teraz začne vymýšľať párty outfit v štýle našej zimnej témy, ktorou je BIELA.

Termín konania marketu: 13. – 14. 12. 2014 (Stará tržnica, Námestie SNP 25, Bratislava)
Všetky informácie ohľadne registrácie získate na: info@urbanmarket.sk
Sprievodné podujatia od 12. 12. 2014 (KC Dunaj, TUTO, …)

Čerstvé Ovocie
web: www.cerstveovocie.sk
facebook: https://www.facebook.com/cerstveovocie

Urban Market
web: www.urbanmarket.sk
facebook: https://www.facebook.com/urbanmarketofficial

Urban Market 2013 (Winter Edition): 

Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo množstvo slovenských a zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, kreatívcov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála rozširuje. Okrem dizajnu a ručne robených autorských diel ponúkame tiež možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav, aj zhliadnúť čosi zo streetartu a graffiti. Jednoducho pestrý program, vďaka ktorému môžete zažiť kultúru a umenie v ich najrozmanitejších podobách na jednom mieste.

Návštevníkom chceme ponúknuť autentickú tvorbu, ktorá vychádza z rôznych techník výroby a je vytváraná z rôznych materiálov, vždy však nesie estetický odkaz a dušu svojho tvorcu. Predajcom chceme ponúknuť čo najlepší priestor na prezentáciu, ktorú určuje ich talent, kreativita, skúsenosti a zručnosť.

Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, amatérskej, ale aj profesionálnej kreatívnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia.