autor: Nikola Luzárová
dátum: 11.09.2012


BLAF MARKET 2012

Už tretí ročník Bratislavského umeleckého festivalu (BLAF) opäť prinesie voľné vstupy do galérií, zaujímavé sprievodné podujatia, oddych a nádych umenia. Minimálne pre to by ste nemali ostať doma pri telke. V skratke povieme, že bude to aj o obrazoch, víne, galériách, bicykloch, hudbe, jedle, deťoch, Vás, handmade, dizajne, starých a nových veciach, vernisážach, Oskarovi Čepánovi, audio-video,...

Blaf Market je sprievodné podujatie, ktoré bude prebiehať na nádvorí SNG (to je presne to, kde sú teraz tie siete na ležanie, malinovky, ping pong a šachy.) počas víkendu 6. a 7. októbra 2012. Budete teda môcť aj vidieť, chytať, kúpiť, závidieť, nazízať, vyrábať, navštevovať, vychutnávať, počúvať, prechádzať sa a plánovať.

Čerstvé Ovocie, n.o. predstaví 25 originálnych značiek nielen zo Slovenska, ktoré ukážu, že originálnosť, unikátnosť a jedinečnosť nie je len pre horných 10 000.
Kreatívne značky, novinky, knižky, ručne vytvorené, graficky výnimočné, voňavé, svieže a presne také, aké isto hľadáte, budú na Blaf Markete!

Ak máte záujem sa zúčastniť, napíšte mail na market@cerstveovocie.sk, kde Vám obratom pošleme všetky podmienky účasti. Registrácia potrvá do 1. októbra.

Tešíme sa na Vás!

prihlásenie na: market@cerstveovocie.sk

Facebook event

Blaf Market - súčasť festivalu BLAF na nádvorí SNG - 6. a 7. októbra 2012

Čerstvé Ovocie - www.cerstveovocie.sk
Facebook

Blaf - www.blaf.sk
Facebook