autor: Nikola Luzárová
dátum: 08.08.2012


Čo si doma zabudneš, na Urban Markete nájdeš!

Urban Market zóna počas tohto ročníka festivalu Grape prinesie účastníkom nielen dizajnburzu, na ktorej sa predstaví 38 značiek ale aj zaujímavé workshopy a festivalovú novinku, módne prehliadky!

Čo však uvidíte a stretnete na Summer Urban Markete?

Peňaženky, čelenky, prstene, retiazky, náhrdelníky, tričká, legíny, tenisky, žabky, plavky, mikiny, nohavice, kabelky, náušnice, plátené tašky, opasky, .... Môžeme to povedať aj inakšie. Uvidíte vintage oblečenie, street wear, urban wear, autorské kúsky, grafické zaujímavosti, trošku dizajnu, bižu, handmade, obrazy alebo aj vodné fajky!

Prečo by ste mali zablúdiť na heliport C?

- bude pri nás nabíjačkáreň
- zažijete neopakovateľné zážitky pri našom susedovi v podobe RED´s stageu a módnych prehliadok, ktoré sme pripravili
- vyskúšate si kreatívne workshopy a odnesiete si to, čo ste vytvorili
- zhliadnete 38 značiek
- kúpite niečo pre seba a ešte raz pre seba
- máme blízko wc a občerstvenie
- pretože sa na vás už tešia: čerstvé ovocie, Tamarchi, NohavmedeAlica, Culinario, Rockit.cz, nika, Maka Gallik, BongoShop.sk - Etno Music Shop, Art Litoria, Pupa Art, Quappe, Vetesh, Helmona, Eklipse, ZZUZZI, Parazit...fashion shop, 70'sUP, LUMINI, Dazzler, LucLac, POPULAR, Jeannine, ushy.té, čarbičková.design, Fellows, qplusbodka Q+., PRESSBURG FASHION, AIDASTYLE, Cocopinda, NewSpirit.sk - online skateshop, BooBak, CoCo Tinka, i.v., lulu.bijoux, DEAR FRIENDS CLOTHING, "pekné vecičky", INDIELABELS.CZ, Lichi, Freshlabels

Celý market bude prebiehať:

-          Piatok: 12.30 – 22.00
-          Sobota: 10.00 – 22.00

Ak teda na festivale začnete pociťovať horúčavu, nebude to možno ani z počasia a ani to nebude choroba. Nákupná horúčka sa lieči jednoducho. Zastavte sa u nás a my vás dáme do poriadku!