autor: Nikola Luzárová
dátum: 02.09.2014
zdroj: Čerstvé Ovocie


OTVORENÁ REGISTRÁCIA NA FEST MARKET 2014

FEST Market 2014 opäť prichádza do Nitry

Po tretí krát sa stretneme v Nitre na divadelnom festivale. Svätoplukovo námestie ukáže návštevníkom umenie hrať ale aj umenie vytvárať. V spolupráci s neziskovou organizáciou Čerstvé Ovocie festival prinesie na kruhové námestie kreatívnu zónu, ktorá ponúkne módu, doplnky, šperky alebo handmade bižutériu. Pre návštevníkov budú však pripravené aj workshopy a tí odvážlivci, ktorí sa nebudú báť si odnesú nový vyrobený šperk alebo doplnok.

Ak aj vy vyrábate, tvoríte, navrhujete, doma majstrujete alebo varíte dobroty, dajte nám o sebe vedieť. Do kreatívnej a food zóny totiž hľadáme nové talenty ale aj zaujímavé produkty, ktoré očaria návštevníkov festivalu Divadelná NitraFEST Marketu.
Ponúkame 25 prezentačných stánkov, ktoré budú pripravené pre predajcov. S jednotným vizuálnym spracovaním a predajným pultom.

Toto outdoorové podujatie sa uskutoční 27. – 28. 9. 2014 (sobota, nedeľa), na Sätoplukovom námestí v Nitre (pred divadlom Andreja Bagara v Nitre). Ak máte záujem tak napíšte mail na market@cerstveovocie.sk, kde Vám obratom pošleme všetky podmienky účasti. Registrácia potrvá do 15. septembra. Tešíme sa na Vás!

Všetky otázky ohľadom marketu  a registrácie zasielajte na mail: market@cerstveovocie.sk