autor: Nikola Luzárová
dátum: 28.10.2013
zdroj: Čerstvé Ovocie


Potrebujeme aj TEBA

Hľadáme TEBA, tvojich kamošov, priateľov, podporovateľov a nadšencov.

Prečo? Lebo mnoho neziskových organizácií robí veľmi zaujímavé vecí a každá pomocná ruka je nenahraditeľná. Na naše podujatia vždy potrebujeme dobrovoľníkov, helperov, pomocníkov. Ak máte záujem nezištne podať pomocnú ruku (a to doslova) pri realizácii podujatia Urban Market 2013 (Winter Edition) a tak byť jeho plnohodnotnou súčasťou, neváhajte kontaktujte nás. Nám tak veľmi pomôžete a vy sa dozviete niečo nové zo zákulisia tohto podujatia, niečo sa aj priučíte, nebudete sedieť doma a pridáte vašu pomocnú ruku k dielu.

Ak nemáš nič na práci v najbližšej dobe, daj nám o sebe vedieť. Vďaka tebe a tvojej pomoci sa nám aj tento rok podarí urobiť Urban Market o niečo lepším.

Pátrame po nadšencoch, ktorí s nami vyrobia ďalší Urban Market a nemajú strach z ničoho. Ukážeme ti ako sa Urban Market vyrába. Ak máš nejaké nápady, dostaneš od nás možnosť ich zrealizovať.

Ako sa môžeš prihlásiť?
Zašli nám motivačný list, informácie o sebe a pochváľ sa nám svojimi schopnosťami a skúsenosťami. Všetko zasielaj na náš e-mail: urban.market2010@gmail.com.

 

Hľadáme novú krv do tímu Fashion Urban Market.
Ak ťa zaujíma súčasná (mladá) módna scéna, nemáš problém komunikovať s ľuďmi a chcel by si sa podieľať na príprave a realizácii našej akcie, pošli do 1. novembra motivačný list s fotografiou a kontaktom na seba. Kam toto môžeš zaslať? Píš na: fashion.urbanmarket@gmail.com.

 

Tešíme sa na Vaše odpovede a vopred ďakujeme za každú pomocnú ruku.