autor: Martin Brix
dátum: 09.04.2012
zdroj: www.sashe.sk


Prvé info: SAShE Art Picnic 2012

SAShE Art Picnic sa bude tento rok konať na Bratislavskom Majálese na Tyršovom nábreži  v termíne 04.-06. máj 2012.

Majáles je tradične v znamení príjemnej rodinnej atmosféry, stretnutí s priateľmi, dobrej hudby a jedla. Tento rok sa organizátori rozhodli, že tomu ešte niečo chýba. To NIEČO ste VY. Šikovní SAShE ľudia. 

Čo očakávať?

Program je viac než bohatý. Počas troch dní vystúpia mená ako Jana Kirchner, Para, Puding Pani Elvisovej, Billy Barman, Hex, Polemic. Bude ohňostroj na Dunaji. Workshopy, športové aktivity, program pre deti. Vstup pre návšetvníkov je voľný.

Odhadovaná návštevnosť je viac ako 30 000 návštevníkov rôznych vekových kategórií.

Najmä však rodinky s deťmi, ktoré si prídu vychutnať hudbu a zábavu na nábreží, počas jednej z prvých akcií tohto leta. SAShE Art Picnic je súčasťou oficiálneho programu Majálesu, ktorý bude propagovaný vo viacerých etapách prostredníctvom printových médií, Tv, rozhlasu, bigboardov, letákov, internetových bannerov.

Aká je organizácia?

Keďže SAShE tím ma plné ruky práce s tým, aby vám na webe bolo dobre, prenechali sme tento rok organizáciu akcie mladším, skúsenejším a čerstvejším :)

Neziskovú organizáciu Čerstvé Ovocie poznáte najmä vďaka skvelej práci, ktorú odvádzajú pri organizácii Urban Marketov. Vedia to robiť, majú na to čas a baví ich to a my sa nesmierne tešíme, že sa tento rok zhostili úlohy organizátorov SAShE Art Picnic 2012.

Celá handmade zóna bude v krásnom zelenom prostredí, aby prilákala mladých ľudí, rodiny s deťmi, turistov, ale aj nové tváre, ktoré netušia, čo všetko vyrábate a čo sa deje na SAShE. Neďaleko handmade zóny je veľký zelený park, Magio pláž a aj Aupark ako veľké nákupné centrum, ktoré zaručujú hustú frekvenciu návštevníkov.

Organizátor zabezpečí veľký stan, v ktorom budú umiestnené stoly s lavicami, kde bude prebiehať predaj. Taktiež bude zabezpečené značenie, ktoré bude navigovať návštevníkov, aby sa prišli pozrieť do handmade zóny. Taktiež bude do čoho pichnúť predlžovačky a všade naokolo bude občerstvenie.

Aké sú podmienky prihlásenia sa?

Info od organizárotov SAShE Art Picnic - n.o. Čerstvé Ovocie:

"Prihlásiť sa môžete do 25. apríla na tejto adrese: nikola@cerstveovocie.sk. Ako prílohu je potrebné zaslať vyplnený REGISTRAČNÝ FORMULÁR.
(Prosíme, komunikujte iba z jedného emailu a nepoužívali viacero adries, aby zbytočne nedošlo ku komunikačným šumom a nedorozumeniam.)

Počet miest pre predajcov je obmedzený na 50!

Suma registračného poplatku je 40€ na jednu značku. V cene poplatku je kryté miesto v stane o veľkosti 1 meter štvorcový/predajca a k tomu zabezpečená stolička a pripojenie na elektrinu.

Priestor 1 meter štvorcový/predajca nebude možné deliť medzi viacerých predajcov, tým pádom NIE JE MOŽNÉ SA SPÁJAŤ!
(Nie ste si istý, či táto plocha je pre Vás dostatočne veľká? Neváhajte si doma namerať túto veľkosť 1m x 1m, niekedy sa totiž zdá, že je to príliš málo alebo naopak! Ak je pre Vás 1m2 malý priestor je možné dohodnúť sa. Treba brať do úvahy, že priestor v stane je limitovaný a nemôžeme vyhovieť každému.)

Je možné priviesť aj sprievodnú osobu, ktorá Vám bude pomáhať. Kapacita priestoru v stane je obmedzená, preto si môžete priviesť maximálne 2 sprievodné osoby, ktoré by Vám pomáhali predávať.

Po uzatvorení registrácie (25. apríl) budeme komunikovať iba s potvrdenými účastníkmi. Každému pošleme odpoveď či akceptujeme alebo neakceptujeme jeho účasť. S akceptačným emailom zašleme aj faktúru s Vašimi údajmi, kde bude uvedená suma a aj číslo účtu, na ktorý bude potrebné zaslať registračný poplatok do 1.5. 2012. Nebude možné uhradiť iba alikvótnu čiastku, ak chcete predávať iba v jeden deň (keď chce predajca predávať len jeden deň musí si zaplatiť plnú sumu). Registračný poplatok nebude navrátený ak zrušíte svoju účasť dva dni pred začiatkom akcie, taktiež ak sa nedostavíte!

Máme možnosť vybrať 50 predajcov a preto Vás chceme upozorniť, že nebudeme môcť vybrať každú značku, ktorá sa prihlási. SAShE Art Picnic chce poskytnúť návštevníkom Majálesu priestor rôznorodým značkám a bohatej ponuke tovaru od šperkov cez hračky až po keramiku a oblečenie. Preto nezáleží na tom, kedy sa prihlásite. Šancu by sme radi dali obľúbeným, ale aj novým a neopozeraným značkám. Vopred ďakujeme za porozumenie a toleranciu toho, že výber je limitovaný priestorom a našimi možnosťami. Budeme sa snažiť ponúknuť návštevníkom Majálesu mix klasiky, aj čersvosti zo SAShE."