autor: Martin Brix
dátum: 30.06.2011
zdroj: www.urban-market.blogspot.com


Summeeeeeeeeeer Urban Market!

Leto je už naštartované v plnom prúde a my nezaostávame! V kultúrnom rozbehu si ani neviete vybrať kam ísť a samozrejme, že v čom ísť? Tieto a mnohé iné otázky vo Vašich hlavách isto lomcujú už od vtedy, čo skončili skúšky. Poďte s nami na Grape Festival, kde aj tento rok budeme organizovať Summer Urban Market!
 
Do diárov a pripomienkovačov si poznačte dátum 12.-13.august 2011. Záujemcovia o miesto pre prezentáciu svojej tvorby/značky, predajcovia a tvoriví ľudkovia nech píšu na náš email (urban.market2010@gmail.com), z ktorého môžete očakávať informácie a odpovede na Vaše otázky.
 
Registrácia je možná do 5. júla. Samozrejme kapacita je limitovaná, čiže ak sa kapacita zaplní skôr, dodatočná registrácia už nebude možná. Po tomto termíne budemekomunikovať s predajcami, ktorých potvrdíme ako predajcov na SUMMER URBAN MARKETE.
 
Chceme návštevníkom festivalu ponúknuť Vaše krásne výrobky, niečo, čo by im pripomínalo skvelú atmosféru podujatia, a preto dúfame, že tých, ktorých nevyberieme nezanevrú na Urban Market. Pre tento krok sme sa rozhodli z jediného dôvodu a ten je, že máme limitovaný počet predajcov a chceme ponúknuť účastníkom festivalu rôznorodosť. V minulom roku bolo na festivale okolo 8 000 návštevníkov a tento rok sa ráta s návštevnosťou 10 000 – 12 000 návštevníkov.
 
Vyhradzujeme si právo skoršieho uzavretia termínu na prihlasovanie predajcov z dôvodu obmedzeného miesta a počtu predajcov, ktoré máme udelené.
 
Základné info:

dátum konania akcie: 12-13.august 2011
miesto konania akcie: Piešťany (letisko)
začiatok a koniec: piatok 12.8.2011 od 12:00 – nedeľa 13.8.2011 do 12:00

informácie o Grape Festivale 2011: www.grapefestival.sk
informácie o Summer Urban Markete 2011 : http://urban-market.blogspot.com/ alebo Urban Market facebook

Aké sú podmienky stánkového predaja???
registračný poplatok je 80€.
- v cene je zahrnutá vstupenka s predajcovským náramkom na celý festival (iba jedna na predajcu)
ostatné doprovodné osoby si musia kúpiť vstupenku, prípadne nám nahlásiť počet doprovodných osôb (vtedy bude cena nižšia ako normálne)
treba mať vlastný/é stánok/y
- elektriku zabezpečíme my (v cene), treba si priniesť predlžovačky, rozdvojky a pod aby ste sa vedeli napojiť z odberného miesta
- parkovanie nebude možné v areáli, čiže bude vyhradené parkovisko pre predajcov, z ktorého si budete musieť ponosiť veci, resp. si ich zbaliť, alebo sa môžete nejako pri svojom stánku zakempovať a mať to ako predajné miesto spojene so stanovaním - čiže auto v areáli, resp. autá parkujúce za stánkami predajcov už nebudú povolené ako aj prechádzať autom cez areál
- predajcov odpromujeme na našich kanáloch (weby, rádio, články) - v poplatku máte toto ako také promo

Informácie ohľadom zasielania registračného poplatku:
registračný poplatok nám zasielajte až po výzve na úhradu a potvrdení registrácie

Ak chcete predávať na Summer Urban Markete v Piešťanoch na festivale Grape 2011, prosím napíšte nám odpovede na nasledujúce otázky?

· Zúčastníte sa počas celého trvania festivalu? Ak nie, napíšte, počas ktorých dní sa chcete zúčastniť (piatok/sobota).
· Internetový link na Vašu tvorbu? /prípadne nám pošlite fotky vašej tvorby
· Chystáte niečo nové, čo ste ešte neodprezentovali ale chcete to ukázať svetu na Grape Festivale?
· Koľko osôb bude predávať vo Vašom stánku?