autor: Martin Brix
dátum: 17.10.2012
zdroj: Čerstvé Ovocie


Urban Market 2012 uvádza: Urban Bazar

Chcete na vlastnej koži zažiť atmosféru Urban Marketu zo strany predajcu?

A viete sa pre dobro veci, radosť v očiach a šetrenie životného prostredia vzdať dobrých a fungujúcich vecí,  kultového oblečenia, zachovalých topánok, lákavých módnych a bytových doplnkov, prečítaných kníh, opozeraných VHS-iek a cédečiek, opočúvaných platní a kaziet, legendárnych plagátov, nesmrteľných obrazov, starodávnych rámov, neopotrebovaných drobností, historických pohľadníc, pestrých komixov, dizajnových časopisov, nevypísaných poznámkových blokov, hier a hračiek z detstva, archívnych fotoaparátov a množstva iných vecí, čo Vám už dlho ležia v skrini či na polici a zapadajú prachom?

Tak sa zaregistrujte už teraz! Na mail bazar@cerstveovocie.sk je potrebné zaslať Vaše meno a priezvisko, opis ponúkaného sortimentu a telefonický kontakt. A ak viete ešte o niekom, kto by mohol ponúknuť viac, pošlite, prosím, správu ďalej!

V rámci tohtoročnej zimnej edície festivalu Urban market, festivalu zameraného na mladú súčasnú kreatívnu tvorbu (handmade, dizajn, fashion, streetstyle, urbanwear, streetart, graffiti, fineart, hudbu),  sa okrem pestrého trhu čerstvého autorského dizajnu premiérovo uskutoční aj bazár blšákového charakteru! Samozrejme okrem prezentácie súčasnej módy, kreatívnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia nebude chýbať kvalitný sprievodný program zahŕňajúci hudobné vystúpenia slovenských kapiel, módne prehliadky, diskusie na súčasné témy, kultúrne akcie, prezentácie umelcov, umeleckých značiek a iných projektov, výstavy, workshopy, ako aj chutná zóna občerstvenia.

Takže ak chcete prísť predávať na bazár, aby ste si mohli rovno štýlovo nakúpiť na markete, príďte na Urban Bazar na Urban Markete!

Základné informácie:

- Ak máte záujem prísť predávať na Urban Bazar, píšte na bazar@cerstveovocie.sk. Uvádzajte meno a priezvisko, ponúkaný sortiment a telefonický kontakt.

- Urban Bazar sa uskutoční ako súčasť zimnej edície Urban Marketu v sobotu 15.12.2012 v čase od 12:00 do 20:00 hod. a v nedeľu 16.12.2012 v čase od 12:00 do 18:00 hod. v budove bývalej  Cvernovky na Páričkovej 18 v Bratislave v priestoroch Galleria Cvernovka.

- Viac info na:
web: www.cerstveovocie.sk/urban-market
facebook: https://www.facebook.com/pages/Urban-Market/137482229676120
twitter: https://twitter.com/Urban_Market

Tešíme sa na Vás!

S pozdravom, Váš Urban Market team.


Urban Market

Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, kreatívnej, amatérskej ale aj profesionálnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia.

Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských a zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, kreatívcov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje. Okrem dizajnu a ručne ponúkaných originálnych diel od autorov ponúkame možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav či zhliadnúť streetart a graffiti, vďaka čomu môžete zažiť a zžiť sa s kultúrou na jednom mieste.

Urban Market 2012 (Winter Edition)
viac info nájdete tu:
http://www.cerstveovocie.sk/clanok/dobre-veci-musia-byt-videne