autor: Nikola Luzárová
dátum: 02.12.2013
zdroj: Čerstvé Ovocie


Urban Market zóna

Nebaví ťa ten stres v nákupných centrách? Pípanie registračnej pokladnice ťa budí v snoch? Baliaci papier používaš ako meč, len aby si sa mohol/a prebojovať k darčeku pre svoju mamu?
Príď do Starej Tržnice a vychutnaj si Mikuláša, víno, hudbu, dizajn a aj ručné práce.

Opäť Vianoce, kapustnica, kabor, pyré alebo zemiakový šalát? Na to je ešte času dosť.

Všade po uliciach teraz panuje ošiaľ ohľadom darčekov, prekvapení, pečenia a podobne. Na túto zimnú neurózu však máme liek.
Chce to trošku "čerstvého ovocia", lákavej vôňe, možnosti ochytať úplne všetko, oddychu, detského kútika a najmä možnosti nájsť darček, ktorý  prekvapí aj mamu a tatka.

Tento rok sa v Urban Market kreatívnej zóne stretnete s predajcami zo Slovenska, Čiech a Maďarska. Handmade, dizajn, autorské šperky, móda, doplnky do bytu, niečo pre zvieratká alebo pre deti? Snažili sme sa nezabudnúť na nikoho.
Nakupovanie môže byť náročné, pretože isto nebudeš vedieť, čo komu kúpiť. Aj na to máme liek Workshopy, diskusie, food zónu, tulivaky a chillout zónu.

Nevieš, čo nakúpiť kamoške, frajerovi, Lajke alebo malému Ivankovi? Pipravili sme menšiu ochutnávku toho, čo na živo bude grandióznešie a bude to čakať len na teba.
Predajcovia sa už nevedia dočkať a vypytujú sa kedy prídeš. 

Ak vezmeš mladšiu sestru alebo brata, nemusíš sa báť, že by sa nudili. Na poschodí sme pre nich pripravili spolu s MAKEDO detský kútik, kde sa budú hrať a dozerať na ne budú skúsené animátorky.

O tvoj hlad a chúťky sa postarajú aj naši priatelia z food zóny. Nebojte sa pýtať "nášup", pre každého bude: Foodurama, Pán Králiček, CHOCOMAZE,  Čajovna Biela lalia- CHai shopPalaKačing, Jablčnô, Libresso Horáreň, MoshiMoshi, STORY BAKERY, VINOPUBLIKA, Tradičné Holandské Wafličky, Naturafit - Bulharské špeciality, soľ, San Marten Bar and Restaurant.

 

Nenuď sa doma a príď cez víkend k nám, spolu s Čerstvým Ovocím sa na teba tešia: Sure-T, HuciDesign, Atelier-koira-kissa, Sea Panda, lowcost, kokosové sesterstvo, Polymorf, slovakfolklore.biz, Dr.Horak s.r.o, Makedo, Medved.medvede, Bizarrepublic, Nemám čo na seba !, Drevená Helena, ellena, Quappe, ty-gallery, qplusbodka, Helmona, Magaela, Čokolády/Chocolates, Patchmaga, Hábeková, Loris, Alica s Nohouvmede, Kickie design, GOSHICO, Nice Belly, muff, House of Scrap, literarnyklub.sk, remini, Haraburdart, JOKOU, SYMU, JK | Jana Kadlíčková, BIGWOOD, Lezule, mile, Lovely Little Something, BeWooden, Chriss Pola, Hogo Fogo, m-pets, Yo_Soy, ArtAttack/Ajlávmjuzik, 82 bøok&design shõp, DEARFRIENDS, NOX vintage shop, Zzuzzi - Zuzi Hake, Bum Bác, Artforum, Ushy.té, Martina a Lucia, Jama.art, Bol raz jeden človek, handmade by lilien, Tall Stajl, PipiPunk, eWELLyne, dve, Parazit fashion & design shop, Cocopinda, Dajan, Sneaker Barber, Slowatch, Verbua, Babelfish, SAMO&SATO, Bad Lucky, Michaela Gorcová, Lichi, Porce, Petra Poórová _ Fashion studio, MUXU, Little Poppy, CHOOZE.sk, Studio Malíská, popular, Olejar Books, We Are Not Sisters, youngprimitive, WooleWo, SEWOLOGYLAB, Playbag, Li Evnir, kumbal.sk, FRL, Pupavka, Charaktera, Novesta.