autor: Martin Brix
dátum: 02.11.2011
zdroj: www.urban-market.blogspot.com


Vianočný mini Urban Market

Vinoce sa pomaly ale isto blížia, december pred nami a s ním pred nami aj kopa vianočného zhonu, komerčných reklám a plných obchodov ale aj vôňa ihličia a punču, milých stretnutí a príjemných podujatí.
 
Jedným z takýchto príjemných podujatí je Šťastný A Veselý Grejp. Príjemné stretnutia pri poháriku, či štrúdli do toho kaply DIEGO a BILLY BARMAN spolu so speváčkamii zo SĽUKu, Block Sound Djs, Vianočný mini Urban Market a veľa iného.
 
Vianočný mini Urban Market sa bude niesť vo veľmi komornej atmosfére a ponúkne nám nachvílu alternatívu ku "komerčnému vianočnému zhonu". Zapíšte si teda do kalendára termín 10.12.2011 a miesto Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/ Kolárska 3, Bratislava.
 
Mini Urban Market je malým prejedlom pred hlavným chodom a tým je samozrejme Winter Urban Market 2011, ktorý sa uskutoční 16.12.2011 - 18.12.2011 v Gallerii Cvernovka na Páričkovej ulici č. 18.
 
Ak ste šikovný a kreatívny neváhajte sa ozvať na mailurban.market2010@gmail.com, do predmetu správy uviesť "mini UM", a možno aj vy budte môcť odprezentovať vašu tvorbu na malom vianočnom Urban Markete.
 
viac info TU!