autor: Martin Brix
dátum: 21.08.2012
zdroj: Čerstvé Ovocie


Zatúlaný fotoreport zo Sashe Art Picnicu

4.-6. máj 2012 sa uskutočnil SAShE Art Picnic na Tyršovom nábreží v rámci Bratislavského Majálesu.

V Sashe Art Picnic stan ste mohli nájist na Tyršovom nábreží, v blízkosti Sadu Janka Kráľa. Predstavilo sa 50 značiek a stovky jedinečných kúskov od autorov ako: LUMINI, Alala, mahuart,  scarysilver, yvonne, culinario, Hendamade, kima, kolacova, stofanell, amalia, MiraPodmanicka, SwanArt, NoiArt, monky, Salina1, drobatko, Rudakitana, zzuzzi, BooBak, maramanufaktura, Melly, natalyss, Icus, makagallik, vlasova.slavomira,  guappe, PoTvoRa, artistic, helmona, Jana_Melichova, nika, Petra Hilbert, ArtLitoria, Liza, Anja, Popular, Keramika_VaBa, littlemonster, nikkita, Adell, janulica, Tinuts, ty_Gallery, RiaBerec, mossae, skarazu, skretik, wishfish + mlsanie a osvieženie zabezpečia www.waflicky.skjemine a slobodnevinarstvo.sk.

Aj napriek zlému a doslova uliatemu piatkovemu počasiu, vládla príjemná a stále farebná atmosféra. Počasie sa prejavilo hlavne na návštevnosti celkovo Bratislavského Majálesu. No všetko nám vynahradila slnečná sobota a nedeľa. Plno farebných vecičiek, streetart terapia pod vedením artattack.sk, športové aktivity ako petanque, slackline, fresbee, či footbagisti, spríjemnovali deň návštevníkovi, už aj tak nabitého skvelím programom a kvalitnou hudbou, Bratislavského Majálesu.

Dosť bolo ale slov. Poďme na slúbený fotoreport, ktorý aspoň s časti zachytáva príjemnú atmosféru tohoto podujatia. Tak snáď nabudúci rok sa vidíme znovu...