autor: Martin Brix
dátum: 21.10.2013
zdroj: Čerstvé Ovocie


ZIMNÝ URBAN MARKET KLOPE NA DVERE. BUĎTE AJ VY JEHO SÚČASŤOU!

Už je tomu raz tak. Leto za nami, jeseň v plnom prúde a zima sa nekompromisne blíži. Čakajú nás "lacné" drahé reklamy na novoročné a všeročné produkty, zhony z nakupovania vianočných darčekov, obľúbené vianočné trhy a na nich vône cigánskej reznutej vareným vínkom. S týmto časom pokoja prichádza už po štvrtý rok zimný Urban Market.

Buďte aj vy jeho súčasťou! Ak ste čo i len trošku kreatívec, predajca čohosi nápaditého, kvalitného, či ste dizajnér, handmadeista, návrhár, fešnista, vymýšľač, umelec alebo hocikto, kto chce byť súčasťou Urban Marketu 2013 (Winter Edition), neváhajte nám napísať na urban.market2010@gmail.com.

Registrácia do kreatívnej zóny prebieha od 21.10.2013 do 18.11.2013.
Všetky informácie, otázky, návrhy na spoluprácu adresujte: urban.market2010@gmail.com


dátum konania: 6.12.2013 – 8.12.2013 (piatok / sobota / nedeľa)
miesto konania: Stará Tržnica, Námestie SNP, Bratislava

Facebook Výzva: Urban Market 2013 (Winter Edition)

Čerstvé Ovocie
web: www.cerstveovocie.sk
facebook: https://www.facebook.com/cerstveovocie

Urban Market
facebook: https://www.facebook.com/urbanmarketofficial

Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských a zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, kreatívcov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje. Okrem dizajnu a ručne ponúkaných originálnych diel od autorov ponúkame možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav či zhliadnúť čosi zo streetartu a graffiti, vďaka čomu môžete zažiť a zžiť sa s kultúrou na jednom mieste.

Návštevníkom chceme ponúknuť tvorbu, ktorá vychádza z rôznych techník výroby a je vytváraná z rôznych materiálov. Predajcom chceme ponúknuť, čo najlepší priestor na prezentáciu, ktorú ovplyvňuje ich talent, kreativita, skúsenosti a zručnosť.

Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, amatérskej ale aj profesionálnej kreatívnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia.

A takto to vyzeralo začiatkom roka na jarnom Urban Markete v Starej Tržnici:

Urban Market 2013 (Spring Edition) from Urban Market on Vimeo.